Tomter rideklubb fyller 20 år!

Velkommen til vår jubileumsfest på Blixland

LØRDAG 26. august fra kl. 17:30

Nye og gamle medlemmer, ikke-medlemmer, tidligere medlemmer, stevnedeltakere, rideskole- og rideleirryttere, foreldre, foresatte og hestevenner i alle aldre – alle er velkommen til å feire sammen med oss!

Noen ord om programmet:

Under festen skal vi spise godt, høre litt om klubbens historie, lytte til musikk, kanskje danse litt, ha noen konkurranser og leker, og rett og slett kose oss masse!

Til den offisielle festen er både barn og voksne velkommen, og i billetten inngår mat, kaffe, kake, en mineralvann, samt all underholdning. Senere på kvelden og natten kan de voksne som ønsker det fortsette festen – da med egen drikke (og eventuell mat). Dersom festgjester også ønsker overnatting må man ta direkte kontakt med Blixland på post@blixland.no.

NB! Ryttere som skal delta på feltrittstevnet (som gjennomføres den samme helgen), er selvsagt også hjertelig velkommen med på festen! Men husk å melde deg på og betale festavgiftensenest 19.8.

Bruktmarked: I forbindelse med festkvelden kommer det også til å gjennomføres salg av brukte rideklær, utstyr og hesteprodukter.

Pris for festen: kr 200 pr pers, / kr 130 for barn (t.o.m 12 år)  – inkl. mat, 1 mineralvann, kaffe/kake og underholdning.

Påmelding: Påmelding/betaling via vipps (bindende) til vippsnummer 19532, senest 19.8. Vennligst, merk innbetalingen med JUB + navn på person(ene) som kommer og som det betales for.

Velkommen til vår jubileumsfest!

Viktig info vedrørende feltrittstevnet 10-11 juni

Vi gleder oss veldig til stevnet i helgen! Det er meldt strålende vær, og vi har mange påmeldte ekvipasjer 🏇.

Alle startende medlemmer må bidra med minst èn over 16 år som hjelper til under helgen.
Hvis man har spesielle ønsker, meld Ragnhild på 41206868.

Vi er veldig takknemlige for alle andre som har mulighet til å bidra, feks til hindervakt på søndag, bake en kake til kiosken eller annet🤠 Arbeidslistene lager vi på torsdag. Vel møtt!

Årets første feltrittstevne nærmer seg – 10-11. juni 2023

Årets første feltrittstevne nærmer seg! Helgen 10. – 11. juni kommer det til å samles et stort antall ryttere som skal konkurrere i feltritt i Knøttecup, Ponni/Hest 80 eller H90. I år har vi en ny 90-bane med flere nye, flotte hinder i en delvis ny trasé, så det blir gøy å ri, men også å se på.

Dressur og sprangdelen går på lørdagen og terrengdelen på søndagen. Vi håper at mange finner veien til Blixland for å følge stevnet, spise og drikke noe godt og heie frem ekvipasjene i det flotte sommerværet. Vi trenger også alltid gode hjelpere på slike store stevner. Har du lyst til å hjelpe til med noe – send oss en mail på styret@tomterrideklubb.no eller send en sms til 41664071.

Husk: Påmelding til stevnet til og med 7. juni på nryfstevne.no.

Velkommen til feltrittstevne i regi av Tomter rideklubb!

Grønt kort – praktisk ride- eller kjøreprøve vår 2023

DEL 4, PRAKTISK RIDEPRØVE (eller kjøreprøve) gjennomføres på Blixland
FREDAG 05. mai mellom kl. 17-ca 20.
NB! Påmelding til rideprøven kan gjøres først etter at digitale deler (del 1 og 2) samt hovedkurs (del 3) er gjennomført.
PÅMELDING TIL RIDEPRØVEN gjøres gjennom Minidrett.no (kurs) senest 28. april.
I tillegg sendes følgende informsjon til styret@tomterrideklubb.no:

Navn, alder, adresse, telefon samt mailadresse som faktura kan sendes til.
Oppgi også om du ønsker å leie hest for rideprøven fra rideskolen, eller om du kommer med egen hest.
Egen faktura for rideprøven og eventuell hestleie sendes ut i etterkant av rideprøven. Rideprøven koster kr 200 og eventuell leie av hest av Blixland koster kr 200.
NB! Dersom det blir mange påmeldte til rideprøven prioriteres Tomter rideklubb-medlemmer først.
Alle som skal delta i rideprøven får tilsendt informasjon om rideprøven rett etter at påmeldingsfristen har gått ut.
Les mer om Grønt Kort her: https://www.rytter.no/sport/gront-kort