Tomter rideklubb fyller 20 år!

Velkommen til vår jubileumsfest på Blixland

LØRDAG 26. august fra kl. 17:30

Nye og gamle medlemmer, ikke-medlemmer, tidligere medlemmer, stevnedeltakere, rideskole- og rideleirryttere, foreldre, foresatte og hestevenner i alle aldre – alle er velkommen til å feire sammen med oss!

Noen ord om programmet:

Under festen skal vi spise godt, høre litt om klubbens historie, lytte til musikk, kanskje danse litt, ha noen konkurranser og leker, og rett og slett kose oss masse!

Til den offisielle festen er både barn og voksne velkommen, og i billetten inngår mat, kaffe, kake, en mineralvann, samt all underholdning. Senere på kvelden og natten kan de voksne som ønsker det fortsette festen – da med egen drikke (og eventuell mat). Dersom festgjester også ønsker overnatting må man ta direkte kontakt med Blixland på post@blixland.no.

NB! Ryttere som skal delta på feltrittstevnet (som gjennomføres den samme helgen), er selvsagt også hjertelig velkommen med på festen! Men husk å melde deg på og betale festavgiftensenest 19.8.

Bruktmarked: I forbindelse med festkvelden kommer det også til å gjennomføres salg av brukte rideklær, utstyr og hesteprodukter.

Pris for festen: kr 200 pr pers, / kr 130 for barn (t.o.m 12 år)  – inkl. mat, 1 mineralvann, kaffe/kake og underholdning.

Påmelding: Påmelding/betaling via vipps (bindende) til vippsnummer 19532, senest 19.8. Vennligst, merk innbetalingen med JUB + navn på person(ene) som kommer og som det betales for.

Velkommen til vår jubileumsfest!